منجمد سازی 43 ص

نام فایل : منجمد سازی 43 ص فرمت : .doc تعداد صفحه/اسلاید : 33 حجم : 1638 کیلوبایت منجمد سازیمنجمدسازی یک نوع عملیات واحد است که در آن دمای ماده غذایی به پایین تر از نقطه انجماد کاهش یافته و آب به بلورهای یخ تغییر شکل می دهد. با تبدیل آب به یخ و تغلیظ|50510688|xvg|
در این صفحه از وب سایت برتر با شما هستیم با منجمد سازی 43 ص

نام فایل : منجمد سازی 43 ص فرمت : .doc تعداد صفحه/اسلاید : 33 حجم : 1638 کیلوبایت منجمد سازیمنجمدسازی یک نوع عملیات واحد است که در آن دمای ماده غذایی به پایین تر از نقطه انجماد کاهش یافته و آب به بلورهای یخ تغییر شکل می دهد. با تبدیل آب به یخ و تغلیظ مواد محلول در قسمت یخ نزده آب از فعالیت آبی ماده غذایی کاسته می شود. برای افزایش محصولات غذایی و نگهداری آنها از دمای پایین ، فعالیت آبی کاهش یافته و در برخی از مواد غذایی با بلانچ کردن استفاده می شود....